Autoracing  KL-varaosat

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Projektipäiväkirjat / Opel ascona -80 2.0 16V-->b52** suunnittelua
« Uusin viesti kirjoittanut exclusive tänään kello 22:10:00 »
Tästä pyydettiin projektiesittelyä ja tässä sitä tulee.alkuun ilmoitan että auto ei tule työnalle lähiaikoina, koska muita projekteja..mutta mielelläni luen ehdotuksia etenkin moottorin valinnan suhteen.

Eli tällanen tuli vahingossa omistukseen ja mitenkään ylpeä siitä en ole..joten älkää tuomitko :D

Auto on alkujaan 1.3 kaasari ja joskus 201* muutoskatsastettu ooppelin x18xe moottorille ja omegan R25 laatikolle, samalla vaihdettu "isoperä", nyt tuo perä väistyy 1030 tieltä, tuollaiseen löytyy 4x100 jakoset vetaritkin ni pitäähän tuo laittaa.
Nyt kuitenkin autoon on sovitettuna vinokone+m47...tuo ei kuitenkaan miellytä koska noitahan on jo maailmalla jonkunverran. Sitte puoliläpällä heitin että olis komeeta ku sais tinavitosella leimattua...siitä se ajatus sitte lähti :)

Ruostehommia on tehty niinkuin noita yleensä näkee...ruosteen päälle ja sinne päin. Koko lattian laikkasin pois ja hitsasin paksumpaa peltiä tilalle, myös helmojen sisäpellit kanttasin koko matkalta uudet..tällöin auto oli kaverin omistuksessa ja tehtiin kahteen mieheen asconaa. Nyt kuitenkin sain todella halvalla auton itelle ni piti ostaa pois.

Sitte suunnitelmat..
eli tarkotuksena olis leimata ascona b5202+???+1030 yhdistelmällä ja sen jälkeen vaihtaa b5254 moottori.
Vaihteiston valinta on hiukan auki vielä mutta joku edullinen vaihteisto mikä tinavitosen perään vaikka välilaipalla menee niin otetaan huomioon...tietysti pitää muistaa että auto on kapeampi kuin volvo. M47 menee juuri ja juuri kun polkimia vääntää sivuun.

Saa laittaa ehdotuksia moottorin ja vaihteiston liittyvissä asioissa..siksi tämän topicin nyt jo aloitin.

Lisään kuvia myöhemmin
2
S40/V50 (vm.04-12), C30, C70 (vm.06->) / Vs: Eberi ei käynnisty
« Uusin viesti kirjoittanut Joni2402 tänään kello 22:06:54 »
Moi!

Osaisiko joku sanoa mikä olisi vialla. Kulkine 2005 vuosimallin 2.0d, lisälämmitin ei lähde ajastuksella eikä millään muullakaan käyntiin. Pikakäynnistyksellä "on" vilkkuu kolme kertaa ja lämmitys pamahtaa offille sen jälkeen.

Kokeilin käyttää akkua irti, tällä konstilla lämmitin lähtee käymään ja toimii oikein, mutta ei usempaa kertaa, eli vika lähtee taas toistumaan. Missä vika? Sen verran vanha kulkine ettei kehtaisi kovin kallista remppaa lähteä tekemään.
3
Showroom / Vs: V50 T5 AWD -05
« Uusin viesti kirjoittanut CFH60 tänään kello 21:54:45 »
Muistiin itelle:
Essential huolto + laatikon öljyt vaihdettu 22.11.2017

Takajarruja pitäs herkistellä ja muuta pientä.
4
S/V40 96-04 / Vs: 1.9 td ajonesto
« Uusin viesti kirjoittanut jaskajokunen tänään kello 21:52:29 »
Tuolla siis sen saisi kai tehtyä, jos olis osaava tyyppi


Tuossa toinen vaihtoehto ja sen kuvaus

Tuossa mun ecussahan on rellun logo ja se on Lucas valmiste.
5
Offtopic / Vs: Talon lämmityksestä, ilmalämpöpumppu ym.
« Uusin viesti kirjoittanut Chipples tänään kello 21:25:08 »

Onko kokemukset edelleen positiivisia? Vähän samanlaista kaavaillut jossain vaiheessa, joten muitakin kokemuksia VILPeistä otetaan mieluusti vastaan.
Tällä hetkellä öljy/puu -kattila + ~1500ltr varaaja. Ajatuksissa ollut myös kytkeä VILP tuohon vanhaan järjestelmään, jolloin pystyisi hyödyntämään myös puuta.

Edelleen on vain positiivisia kokemuksia. Ja positiivisemmaksi muuttuu, kun vertailee sähkönkulutusta viime vuoteen. Viime kuussa sähkönkulutus tippui melkein puoleen verrattuna viime vuoteen. Kesän ajallakin kulutus tippui noin 30-35%. Euroissa se tekeekin jo sitten ihan mukavasti säästöä. Ja hyvin on toiminut yhdessä vanhan puulämmitteisen kattilan kanssa. Järjestelmän asentaneesta firmasta soiteltiin alkuviikosta ja kyseltiin miten on mennyt ja miten on laitteet pelannut.  :) Joten suosittelen ainakin omasta puolesta VILPpiä.
6
D24 / Vs: d24t käy epätasaisesti ja savuttaa
« Uusin viesti kirjoittanut deekumiäs tänään kello 21:22:15 »
Nytkyttelee sillon tällön nyt oon ajellut vaan ei pahene eikä parane. Muuten kyllä toimii kun unelma. Oliskos jollahin myydä mulle leimaperää tuohon turbodeekuun kun tarvis leimalla käyttää. Ainiin ja välijäähdytintä saa kans kaupitella jos halvalla löytyy ei mitään väliä kuhan on ehjä ja mieluiten etelä-suomesta. Vielä tarvis konehuonetta siistiä ja ehkä vähän ulkonäköä myös :) siin muutama kuva omasta pappavolvosta kertokaa ihmees vapaasti mielipiteet!
7
Offtopic / Vs: Mitä ostit viimeksi?
« Uusin viesti kirjoittanut uisteeelu tänään kello 21:10:15 »
Etu terassille lasit nyt sit varmaan viikonloppuna asentelemaan tosin listat viellä puuttuu  :-[
no nehä puuttuu aina :2funny:
8
Yleinen keskustelu / Vs: Volvo V60 D6 Hybridi
« Uusin viesti kirjoittanut j.kiiskinen tänään kello 21:01:24 »
Eli auto ei tosiaan inahtanutkaan aamulla, näyttöön ilmestyi teksti: "Sähköjärjestelmän testaus, paina nappia uudelleen 60s päästä." Soitin 6:25 vakuutusyhtiöön, että hinausta tarvitsisi. No, lompsin takas kämpälle odottelemaan hinausautoa jonka oli tarkoitus tulla 7:00-7:30. Puolentoista tunnin odottelun jälkeen päätin soittaa uudelleen, että missä se mun hinausauto viipyy kun töihinkin pitäisi vielä ehtiä. Sieltähän tomerasti tyttö vastasi, että auto on kirjattu käynnistyneeksi. Tässä vaiheessa mulla paloi käämi totaalisesti ja rähjäsin puhelimessa kevyen 10 minuutin ajan. Lopuksi asiakaspalvelija pahoitteli tilannetta niiskuttaen ja sanoi, että hinausauto tulee pihaan 30 minuutin sisällä. Sanoin etten liikahdakaan ulos ellei hinauskuski soittele minulle n. 10 minuuttia etukäteen (aika, joka kestää takin laitosta parkkiluolan nosto-ovelle kävellessä). Hinaaja soitti kuin soittikin 10 minuuttia ennen ja satuimme samaan aikaan nosto-ovelle. Tässä vaiheessa se tuntui olevan jo voiton puolella. Kello oli tässä vaiheessa noin 9:30. Hinausauto ei ollut se pienin minkä pyysin koska parkkiluolaan mahtuu max 2,1x2,4m auto ja sekin vaivalloisesti kääntyy kaarrekiveysten yli hipoen palo-ovien karmia ja muita rakenteita. Kysyin kuskilta jo tässä vaiheessa lopen uupuneena koko helvetin touhuun, että miten aioit tämän kuorma-auton survaista tuonne alas. Kuski sanoi ettei aiokaan. :facepalm: Tässä vaiheessa lähdin muita kyselemättä kävelemään takaisin kämpälle täysin luovuttaneena. 45 minuuttia tästä, tuli uusi puhelinsoitto, että nyt on pieni hinausauto nosto-oven edessä. Sanoin, että kestää noin kymmenen minuuttia tulla siihen. Riemastuin jopa hieman kun näin, että kyseessä oli tosiaan noin puolet pienempi auto kuin ekalla yrittämällä. Ajeltiin kuskin kanssa hinattavan hybridin luokse ja kuski kysyy voiko tuota hinata. Ensimmäisenä tuli mieleen, että ei mitään hajua, luulin että te tietäisitte ja pläräsin hollanniksi olevan käyttöohjekirjan läpi tuloksetta. Soitto Biliaan ja kysymys hinauksesta tuli kuin apteekin hyllyltä; saa vetää takapyörät maassa tai lavetille nostamalla. Tässä vaiheessa kello oli noin 10:40. Kuski pelasi varman päälle ja ajeli hiljempaa kuin yleensä hinattavien kanssa. Herttoniemen Bilian saapuessa kello oli noin 11:30. Aikaa oli mennyt hukkaan useampi tunti. Tästä varmasti kiertää tieto Lähitapiolalle, kiitos erittäin pahasta virheestä.  :nohnoh

Seuraavaksi oli tarkoitus käydä hakemassa sijaisauto myyjäliikkeen Herttoniemen toimipisteestä. Alle antoivat sieltäkin Volvon, V70 malliltaan vm. 2007, jolla rullailtu ruhtinaalliset 562tkm. Tästäkin tulee reklamaatio, koska jarrua painaessa auto hakeutuu vastaantulevia kohti hurjan jarrupolkimen tärinän kera. Eikä nuo puoliksi sileät kitkarenkaat etuakselilla hirveemmin houkuttele ajamaan.

Myyjäliike pitää edelleen radiohiljaisuutta siitä miten tämä huolto toteutetaan / kustannetaan. Jos autolle tilataan akuston vaihto, pääsee sillä ajamaan vasta ensi vuoden puolella. Kuluttajasuoja-asiamieheen on tarkoitus ottaa yhteyttä ensiviikon loppupuolella oli vastausta tai ei myyjäliikkeellä tähän. :tickedoff:
9
Showroom / Vs: Joonaksen Pappadiesel - 2004 Volvo S80 D5 Summum
« Uusin viesti kirjoittanut Jerkki tänään kello 20:58:11 »
Olikos tässä 5-lovinen automaatti?
Itse olen vastaavanlaisia katsonut ja itellä pelkkää kun ei ole Geartronickia, kun kahdessa aiemmassa dieselissä on ollut. Eli kertoisitko kokemuksia millainen on ajaa?
10
Myydään varaosat / b234f imusarja
« Uusin viesti kirjoittanut Jamoke tänään kello 20:57:00 »
16venasen imusarja. Suuttimet ym paikoillaan.

70€

Kaarinassa

0443300031
jarno.lahti@hotmail.fi
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
Carcom Oy  Ateho