Carcom Oy  Ateho

-15% kimppa-alennus RICA ohjelmistosta lokakuun 21. ja 22. päivä

  • 0 Vastauksia
  • 584 Lukukerrat

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Ateho

  • Yhteistyökumppani
  • De Luxe
  • *
  • Viestejä: 103
  • Volvojen optimointia RICAlla
    • Volvojen optimointia RICAlla
Ateho järjestää Espoossa perjantaina ja lauantaina  21. - 22. lokakuuta 2022 Volvojen optimointipäivän.

Näillä optimointipäivillä keskitytään PIN-koodisuojattuihin Volvoihin (ja Fordeihin).

Optimointi aloitetaan klo 10:00 jatketaan niin pitkään kuin tarvetta riittää. Aikaa optimointiin menee noin 1-2 tuntia per auto. Optimoinnit tehdään Espoossa. Päivät toteutetaan, jos saadaan mukaan yli 10 autoa. Kaikki osallistujat saavat RICA-ohjelmiston listahinnasta -15% alennuksen.

Ilmoittaudu mukaan: 050 5060 571 tai info@ateho.fi
Terveisin, Ilkka

Ps. Ohessa muutama tuore asiakaspalaute:
"XC60 D4: Vakio-ohjelmalla vaihdelaatikko oli aika kuminauhaa ja kovemmissa kiihdytyksissä moottori huuti hoosiannaa, mutta tuntui, ettei mitään tapahdu. Nyt muuttui käytös todella ja on nautinnollista ajella väännön lisäännyttyä. Edellinen auto oli diesel-hypridi, jossa sai nauttia väkevästä väännöstä ja nyt tämä uusi ohjelmointi antaa samoja tunteita! Hyvä ja asiallinen palvelu!"

"V60 D4: Volvon moottorin käytös muuttui stg2 päivityksen jälkeen huimasti. Poissa on kuminauhamainen käytös kiihdytettäessä. Ilokseni huomasin, että vaihdelaatikon "ämpyily" 50-60kmh tienoilla väheni selvästi. Hymyn saa myös huulille ohittaminen; sujuu meinaan melko sutjakasti.

Kaiken kaikkiaan päivitys sujui erittäin näppärästi huikean asiakaspalvelija Ilkan kertoessa miten prosessi etenee. 10/10"

"V60 D4 VEA: Kolmas Volvo nyt optimoitu, eikä oikeastaan ilman optimointia osaa enää olla. Auto muuttuu niin kaikella tavalla mukavammaksi. Miellyttävämmän tuntuinen, eikä ole tunne siitä, että moottorilla ja vaihteistolla enää yhteistyö ahdistaisi. Lisäksi kiihdytys tarvittavissa tilanteissa on taas sellainen mistä voi oikeasti nauttia ja olla tyytyväinen. Kaikki sujui muutenkin optimoinnin tiimoilta taas mutkattomasti ja hyvin, kiitos!"

"Kylläpä muuttui V90 D4A AWD 190hp ajaminen kivaksi, Vääntöä löytyy niin että naurattaa, erityisesti ohitustilanteissa huomaa eron. Ja ohjelmahan oli Rica Stage 2. Tuo että voi itse palauttaa ja ohjelmoida uudestaan on loistava juttu. Palvelu erittäin loistavaa, pienellä varoitusajalla auton vieminen ja palautus vielä ohjelmoijan toimesta. Vahva suositus."


« Viimeksi muokattu: 17.08.2022, 10:45:05 kirjoittanut Ateho »

 

Proturbo  Autodiagnoosi