Proturbo  Autodiagnoosi

Foorumin säännöt ja ohjeet

  • 0 Vastauksia
  • 38261 Lukukerrat

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Puavo

  • Riimittelevä konsultti
  • Administrator
  • Grand Touring
  • *
  • Viestejä: 1599
  • Mafia Connections
Foorumin säännöt ja ohjeet
« : 18.02.2011, 14:56:21 »
Yleisiä ohjeita

1. Kun aloitat uutta keskustelua, varmista ensin hakua käyttämällä ettei aiheesta ole ennestään keskustelua. Varmista myös, että kirjoitat oikealle alueelle. Moderaattorit saattavat siirtää avaamasi ketjun ilman eri huomautusta oikeaan paikkaan.

2. Muista hyvät tavat! Kun kysyt kysymyksesi asiallisesti, saat asiallisia vastauksia. Ja sama koskee tietysti myös muuta keskustelua. Muista että metsä vastaa kuten sinne huudetaan. Moderaattorit saattavat poistaa tai lukita epäasiallisia kirjoituksia tai ketjuja.

3. Tämä on Volvoaiheinen keskustelupalsta, ei chatti. Mieti siis ennen kuin kirjoitat, onko sinulla jotain uutta annettavaa keskustelulle. Tyhjänpäiväiset viestit (esim. pelkät hymiöt tms) ovat kiellettyjä lukuunottamatta erillisiä höpinäosioita ja topiceja, joissa sopii jutustella rennommin.

4. Kiinnitä huomiota kirjoitusasuusi. Täällä ei ole kielipoliiseja vahtimassa pilkkusääntöjä, mutta selkeä kirjoitusasu auttaa kaikkia ymmärtämään toisiaan paremmin.

5. Pelkkä linkki toiselle sivustolle ei ole asiallista keskustelua. Mikäli toisaalla on keskusteluun oleellisesti liittyvää sisältöä, lisää linkin yhteyteen pieni kuvaus mitä linkin takaa löytyy.

Säännöt

1. Asiat voivat kiistellä, eivät ihmiset. Henkilökohtainen loanheitto on kiellettyä, samoin perusteeton loanheitto jotain ihmisryhmää kohtaan.
2. Noudata Suomen lakeja. Laissa kielletty on myös kiellettyä täällä. Esimerkiksi tästä syystä täällä ei jaeta neuvoja piratismiin.
3. Mainostaminen on sallittua vain yhteistyökumppaneille. Yksityisten myynti- ja ostoilmoitukset kuuluvat Kierrätyskeskukseen.
4. Kierrätyskeskuksen ilmoituksen sisältö (Moderaattoreilla on oikeus muokata tai poistaa puutteellisia ilmoituksia)
    * kuvaus tuoteesta
    * mielellään kuvalinkki
    * myyjän / ostajan yhteystiedot ja paikkakunta
    * tuotteen hinta
5. Kirjoittaja vastaa itse kirjoittamansa viestin sisällöstä.

Foorumi on valvottu. Tämä tarkoittaa, että ylläpito, moderaattorit ja valvojat voivat tarvittaessa muokata, poistaa ja siirtää viestejä. Sääntöjen toistuvasta tai törkeästä rikkomisesta voidaan käyttäjälle langettaa määräaikainen kirjoituskielto.
« Viimeksi muokattu: 08.04.2011, 11:23:39 kirjoittanut Taavi.H »
Volvo 244 DL -84 -> Volvo 245 GLi -87 -> Volvo 244 Turbo -81 -> Volvo V70 I Classic ->  Toistaiseksi Volvotta

 

Futurez  Kulkukoira