Carcom Oy  Ateho

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Myydään varaosat / Vs: 945 etu ja takapenkit musta puolinahka
« Uusin viesti kirjoittanut Ysinelikymppi tänään kello 07:37:31 »
Kiinnostuin! Penkinlämmittimet olemassa ja pelaa?
Kuskin penkistä jos olisi vielä tarkemmat kuvat
2
Muut menopelit / Vs: PeeTeen muut vekottimet ( Audi ja Dnepr )
« Uusin viesti kirjoittanut PeeTee tänään kello 07:20:32 »
Jopas on tämä ketju jäänyt päivittämättä.

Aletaampas Audista:
Kilsoja kertyy mittariin pikkuhiljaa ja koputellaan puuta, mutta vielä on ainakin vioitta niitä tullut. Mikäs siinä ajellessa. Vaimo käyttää töissään aktiivisesti nyt Audia ja 13.5. soitti mulle, että työpaikan pihassa on joku peruuttanut oven sisään Audista. Noh, sinällään tuolle ei mitään mahtanut, hieno homma että kolaroija otti vain yhteyttä vaimoon. Kolaroija työskentelee samassa rakennuksessa, joten liekkö pienenti kynnystä soittaa ja ilmoittaa asiasta.

Vaimo sopi vakuutusasiat ja ne lähtikin rullaamaan komeasti taas kerran. Hetken puheluiden ja tapaamisten välissä hän kävi kattomassa Audin. Puheiden mukaan oli "hieman" kolahtanut ja ovessa oli lommo.

Totta tosiaan oli hiukan kolahtanut  :D :D

Noh, sitten alkoikin vakuutusyhtiöön soittelu, että sijaisautoa meille koska ovesta tulee vedet sisälle, olishan tuon saanut fiksattua, ettei aivan tule vedet sisälle, mutta periaatteen vuoksi minä en oveen ruvennut koskemaan. Sitten perjantaina 15.5. autoa näyttämään korikorjaamolle, korikorjaamona toimi Jyväskylän Autotarvike. Korikorjaamolta sanoivat, että saavat heti työn alle ja sijaisauto saatiin samalla reissulla kun vietiin autoa korikorjaamolle arvioituttavaksi. Sopivasti meni aivan kuin elokuvissa, hienosti organisoitu Hertzin ja JKL Autotarvikkeen toimesta.

Hämmästyttävää, mutta sain puhelinsoiton 20.5. keskiviikkona ( viikko kolarista ) Tarvikkeelta, että auto olisi noin tunnin päästä noudettavissa. Olivat tilanneet tehdasuuden takaoven ja muitakin kilkkeitä autoon. Audista maalattiin koko takaposki, ovi ja karmin sisäosa ( ovi oli painunut karmin "sisään" kolarissa ). Samalla tuli tuo puskurin ja lokarin reunasta otettua kuulemma alkava ruoste kiinni. Tämähän on käynyt takuukorjauksissa huonon sinkityksen vuoksi, etuloksut, kontti ja takaloksut korjattu jo kertaalleen.

Alla valmista.

Olin erittäin tyytyväinen kun menin autoa korjaamolta hakemaan. Itsellä on kiilloitustaustaa jonkin verran ja osasin hiukan kriittisemmin autoa katsoa, niin siltikin pinnat näytti melko hyvälle. Vallan auringossa kun tarkastelin autoa, niin sitä ei oltu kiilloitettu ( holotettu ) tms. tai muutenkaan kohdeltu kaltoin. Toki käyttöauto tuo on, joten näyttelytasoinen se ei muutenkaan ollut. Mutta olisi kyllä närästänyt, jos auto olisi oltu holotettu. Aikaisemminkin olen käyttänyt audeja tehdaskorjauksissa Tarvikkeella ja ikinä ei ole ollut minkäänlaista kritiikkiä palveluista.

Taas passaa ajella ja mukava fiilis jäi koko hommasta. Koko rojektille tuli vissiin hintaa yli 4000€. Onneks ei mennyt minun pussista.

No, sepä siitä.

Lauantaina 23.5. aloitin Nepparilla ajokauden ja kävin ajamassa 70km eli n. 2h. putkeen, toimi kuin se kuuluisa sveitsiläinen kello. Ja tällähän ei lujempaa kuin 70km/h uskalla ajaa.  :D Eihän tuo mikään mukava matkakumppani ole  :D Ensimmäinen 10km on melko shokki, renkaat vatkaa ( vanteet kierot ja nappulat hiukka karkeat ), muutenkin raskas kapine ajaa ja penkkinä toimii nahkalla verhoillut harjateräksen pätkät. Mukavaa. Mutta 10km jälkeen kämmenpohjat on jo mukavan turrat niin voipi ajella pidempäänkin.  :D

Mutta silti tuo saa hymyn huulille joka kerta kun polkaisee käyntiin.  8)

Vaikka tuo seisoikin jonkin aikaa tallissa ilman käynnistystä, kolmella pohjustuspolkaisulla ja kahdella ns. oikealla polkaisulla hörähti käymään.Ennen pyörän ajoonottoa laitoin joka lokeroon uudet öljyt ja ruiskuttelin hiukan CRC:tä emäputkeen. Helppoa huoltoa sanon minä  :D Tekaisin myös pikaisesti telineen jalan alle tulevalla kakkosneloselle. Volvosta jääneeseen klemmariin 7mm reikä, pultin päähän 3mm reikä, pultti klemmarin reiän läpi, klemmari rungon ympärille, puuhun 7mm reikä, pultti puun läpi ja puukalikka aluslevyllä ja sokalla paikalleen. Ei tarvi aina olla kattelemassa jalan alle jotain tukevaa jos jättää pehmeälle nojalleen. Ja samoin saa pyörän vähän pystympäänkin ( jalka jo hiukan väsähtänyt ).

Tuota perunannostin penkkiä tähän ei taida tulla. On se muokattuna tallilla jo, mutta on hankalan mallinen. Painattaa jalkoja pirusti tankkia vasten ja jotenkin hankalamman mallinen istua kuin tuo nykyinen.
3
Yleinen keskustelu / Vs: Volvo V60 D6 Hybridi
« Uusin viesti kirjoittanut Slerbahuuli tänään kello 06:55:30 »
Väittäisin että huoltoliike pesi kohdallasi kätensä kun näki sen mahdolliseksi. Hankala asiakas ei olisi maksanut euroakaan.
4
Showroom / Vs: 240 -91,"harrastekantti" perustusinaturbo, tallissa tapahtuu
« Uusin viesti kirjoittanut PeeTee tänään kello 06:33:56 »
Hop.

Päivitellääs taas. Ei tule niin hirmu suuria päivityksiä kerrallaan.

Lauantaina 23.5. hain postista uuden välijäähdyttimen. KL- Racingin mallikohtainen tuotos, luulis piisaavan. Jäähy oli jo melko huonossa maalissa, joten aloin poistamaan nitromorssilla maaleja pois. Muutamat kääntyneet rivat kanssa oioin tasapäisillä meisseleillä.

Alla kuvia suurinpiirtein oikeassa järjestyksessä. Nitromorssi pääs loppumaan kesken, niin jäi tuo näkyvän osan rivoitus melko kesken vielä tässä vaiheessa. Päädyjä putsailin tinnerillä ja toffeelaikalla. On siinä vielä hiukan työsarkaa jäljellä.

Josko tämän "heittäisi" paikoilleen, jahka saapi putsailtua vanhat maalit veks. Sitten voisi alkaakkin katselemaan uutta ahdinta.
5
S60, V70 (vm.00-07), S80 (vm. -> 06), XC90 / Vs: V70 -04 analoginen mittaristo ongelma.
« Uusin viesti kirjoittanut Axu85 tänään kello 05:39:26 »
Vidaa en nyt saa wörkkimään, ajureiden takia ei tunnista dice-laitetta. Mut VDash kertoi sen olevan kunnossa. No kyl se toimii, mut näyttää vaan vääriä arvoja.
6
700, 900 & S/V90 / 740 Mittariston vaihto VDO:sta Yazakiin apua.
« Uusin viesti kirjoittanut Sakuh tänään kello 03:36:51 »
Hei! Pitäs saada 86vm 740 D24 VDO mittariston paikalle vaihettua Yazaki mittaristo.

Minkälainen homma on vaihtaa? Mulla on sellanen yksilö tällä hetkellä tuossa, josta on nopeusmittari hajalla, eikä siinä ole kierrosmittaria.

Olisi kiinnostus vaihtaa Yazaki mittaristo, mutta ei mitään hajua että mikä johto menee minnekkin. Jos täällä on joku joka on tälläisen operaation tehnyt, niin pystyiskö auttamaan?
7
Ostetaan varaosat / B230 moottori
« Uusin viesti kirjoittanut d24tdic 24.05.2020, 23:49:29 »
Ostaisin koko b230 moottorin tai pelkän alakerran.
Pohjois Savon lähettyviltä
Yhteyttä yv
8
Offtopic / Vs: Ensimmäinen autosi?
« Uusin viesti kirjoittanut Reinikka99 24.05.2020, 23:46:57 »
Farkku ke70, harmittaa niin pirusti kun tuli myytyä

9
Ostetaan renkaat ja vanteet / Vs: O ocean tai samantapaiset vanteet
« Uusin viesti kirjoittanut d24tdic 24.05.2020, 23:46:46 »
 ::)
10
Ostetaan renkaat ja vanteet / S60/V70II/S80 16" alut ja kesä- sekä nastarenkaat
« Uusin viesti kirjoittanut Lankku 24.05.2020, 23:43:07 »
V70II/jne. hyväkuntoiset alut haussa. Mieluiten XC70 alkuperäiset, mutta muutkin käy. Lisäksi puutoslistalla hyvät 215/65 tai 225/60 kesärenkaat ja samankokoiset nastat.

Juva. Paikasta riippuen nouto mahdollinen kauempaakin.

Yksityisviesti tai 0505621989.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
Race.fi  Puotilan autokorjaamo