Autoracing  KL-varaosat

VRCF ry:n jäseneksi liittyminen, ohjeet ja linkki - 2019 maksuja otetaan vastaan

  • 0 Vastauksia
  • 540 Lukukerrat

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Paikalla Acke

  • Hallitus - Sihteeri - Quotemaster jr.
  • Global Moderator
  • Turbo
  • *
  • Viestejä: 3256
  • nyan nyan
Hei!

On aika uusia jäsenyydet vuodelle 2019. Uudet jäsenet saavat 2018 loppuvuoden kaupan päälle jos maksu on suoritettu 1.12.2018 alkaen. Vanhojen jäsenten pääsy clubipuolelle loppuu vuodenvaihteen jälkeen. Vanhat jäsenet voivat uusia jäsenyytensä pelkällä jäsenmaksulla  31.1.2019 asti, sen jälkeen joutuu myös maksamaan liittymismaksun uudestaan.
Sekä uudet, että vanhat jäsenet täyttävät jäsenlomakkeen, sillä yhdistyslaki (503/1989 11 §) velvoittaa meitä pitämään rekisteriä jäsenistä. Jäsentiedot päivitetään vuosittain jäsenmaksun yhteydessä, täytä siis jäsentietolomake huolella. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.


JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUJEN SUURUUDET:
Yhdistyksen vuosikokouksessa 17.2.2018 päätettiin, että vuoden 2019 jäsenmaksut pysyvät ennallaan.
Yhdistyksen jäsenmaksu on siis edelleen 10,00 € ja jäsenen liittymismaksu on edelleen 10,00€.

JÄSENETUINA TARJOAMME  MUUN MUASSA:
Avatarkuva Foorumille
Runsaasti tilaa yksityisviesteille - Vuoden 2019 jäsenillä tilaa 1500 viestiä
Pääsy Clubin omaan osion
Mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan (kokoukset, yhdistyksen kehittäminen)
Jäsenedut tapahtumissa, esim. ratapäivät 2019 (paikat julkaistaan myöhemmin)
Clubituotteista jäsenversioita, esim. könttänä tilattavat pro-hupparit


HALUAN LIITTYÄ JÄSENEKSI – TOIMI NÄIN

Huomioithan, että yhdistyksen jäseneksi liittyminen ja foorumille rekisteröityminen ovat kaksi eri asiaa!
Foorumille voi rekisteröityä käyttäjäksi ilman jäseneksi liittymistä, mutta jäsenyys avaa uusia ovia foorumille. Muista aina kuitenkin ensin rekisteröidä foorumin nimimerkkisi, jota kysytäänkin lomakkeella. Jäsenlomakkeen täyttäminen ei automaattisesti rekisteröi sinua foorumin käyttäjäksi, vaan tämä täytyy aina tehdä erikseen.

Kun sinulla on nimimerkki foorumilla voit jatkaa seuraavasti:
Täytä ensin jäsentietolomake. Maksa liittymismaksu ja jäsenmaksu verkkopankissa, maksutiedot alla. Lisää ehdottomasti maksun viesti-kenttään nimimerkkisi foorumilla sekä oma nimesi, mikäli maksu tulee jonkun muun henkilön tililtä kuin omaltasi. Ilman nimimerkkiä viestikentässä emme pysty yhdistämään jäsenmaksua foorumilla tunnuksellesi, ja jäsenetusi jäävät tällöin saamatta.
Jos nimimerkissäsi on erikoismerkkejä jotka eivät toimi verkkopankin viestikentässä, lähetä yksityisviesti jäsensihteerille (Acke). Pankin viestikenttään kirjoitetut pidemmät viestit katkeavat myös tiedonsiirrossa.

Maksutiedot
Lainaus
    Maksun saaja: VRCF Ry
    Tilinumero: FI93 3131 1000 7368 96
    Summa: 20,00 €
    Viesti: omanimimerkki jäsen- ja liittymismaksu 2019

HALUAN UUSIA JÄSENYYTENI – TOIMI NÄIN (1.12.2018-31.1.2019)

Täytä ensin jäsentietolomake. Maksa jäsenmaksu verkkopankissa, maksutiedot alla. Lisää ehdottomasti maksun viesti-kenttään nimimerkkisi foorumilla sekä oma nimesi, mikäli maksu tulee jonkun muun henkilön tililtä kuin omaltasi. Ilman nimimerkkiä viestikentässä emme pysty yhdistämään jäsenmaksua foorumilla tunnuksellesi, ja jäsenetusi jäävät tällöin saamatta.
Jos nimimerkissäsi on erikoismerkkejä jotka eivät toimi verkkopankin viestikentässä, lähtä yksityisviesti jäsensihteerille (Acke). Pankin viestikenttään kirjoitetut pidemmät viestit katkeavat myös tiedonsiirrossa.

Maksutiedot
Lainaus
    Maksun saaja: VRCF Ry
    Tilinumero: FI93 3131 1000 7368 96
    Summa: 10,00 €
    Viesti: omanimimerkki jäsenmaksu 2019

Jos jäsenyydestä on kysyttävää, maksettu jäsenyys ei päivity statukseen tai jäsenyyden kanssa on muita ongelmia, olettehan yhteydessä suoraan jäsensihteeriin (Acke), jotta homma pysyy hanskassa :)

Huomaathan, että jäsenmaksusi ei automaattisesti päivity maksettuasi foorumin tietoihin! Maksut tarkistetaan ja statukset päivitetään käsipelillä, ja jäsenyydet pyritään päivittämään aktiiviaikana vähintään kerran pari kuussa ja aina ennen tapahtumia ajantasaisiksi. Älä siis hätäile jos status ei ole päivittynyt heti.

VIIMEISIN JÄSENSTATUSPÄIVITYS
Viimeisin jäsenstatuspäivitys on tehty 8.12.2018.
« Viimeksi muokattu: 08.12.2018, 14:00:52 kirjoittanut Acke »

 

Autotähti  Futurez