Tekniikka, Viritys, Veteraanit ja Projektit > Showroom

850 ajopäiväkirjan korjaamomuistio " White Nightmare "

Sivuja: (1/3) > >>

jaskajokunen:

Pistetään ylös kuluja ja kustannuksia autoilun ihanuudesta ja tuskasta.

15.04.2009 Ajettu 295465km Vetoakselin nivel , Nokka-akselin asentoanturin stefa
( nivel =  motonet 59.90€, stefa = 12€ tiskiltä, vaihtotyö 95€ )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
8.6.2009 Ilmastointilaitteen täyttö ( talteenotettu 10g ) 70€
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
15.07.2009 Bilteman joustintukilaakeri ja jousen yläkuppi jumpattu paikoilleen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
29.7.2009 Kärkkäisen Varikolle pulitettu 39€ pyöräkulmien tarkistuksesta, 104€ 2kpl halppiskiina renkaista . olikohan Roadking tms. loppu 49€ meni hepulta harituksen säätämiseen auraukseksi eli taas apinaa koijattiin 192€ edestä.

Saman olis saanu vianorilta paaljon halvemmalla   :peetu:

en olis tarvinnut, kuin yhden puoliipitoisen käytetyn nakin, kun muillakaan ei tätä syksyä pidemmälle ajele. Olivat kuulemma just eilen tyhjentäneet rengaspinonsa kaatikselle ja siksi jouduin kaksi rengasta ostamaan   :-[
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
14.10.2009 Tänään hankittu uusi akku 2005 saksasta ostetun volvoakun tilalle  ( nyt on Midac HY-PER II 72Ah )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16.01.2010 Eilisen katsastuksen jälkeen ei ollut muuta huomautettavaa katsastajalla, kuin, että uudet talvikumit pitäis hankkia kuukauden sisään. Kuulemma nastoja puuttuu (en mä oo huomannu)

15" kumit sit pitäis laittaa alle, mutta mikähän olis toimivin leveys x korkeus suhde ?

Päijät-hämäläistä edullista rengasliikettä saapi suositella !


Nii joo päästölappu 15€, katsastus 49€
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10.02.2010 Leima tuli tänään jälkinäytöllä. Vaimo vei konttorille ja sama tyyppi kiersi katsomassa kaikki renkaat yksitellen  No tulihan edes hieman vastinetta rahalle, kun tyyppi paleli pihalla.

Kleber Kapnor 5 renkaat 350€ asennettuna (made in russia) oliskohan nää sieltä nokian rengaspaahtimosta kotoisin  Huh
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25.02.2010 Kapnorit on helkkarin hiljaiset ( ainakin mun mielestä ) ja pitoakin löytyy !

Tänään vaihdoin tulpat ja meinasi hitsata otsalohko punaselle, kun biltsun tulppahylsy jäi aina jumiin sinne kuiluunsa. Tulppa numero kakkonen kävi edes takas varmaan 4 kertaa kunnes keksin kuinka hylsy ei jumitu tulppaan.

Ajettu on nyt n. 316tkm , muistaakseni Deralla vaihdettiin viimeksi 230tkm kohdalla eli aika oli uusia tulpat. Oli aika kuluneet, mutta ihan normi harmaat eli hyvin on soosi palanut. Nyt kenties kulutus palaa lähemmäs 8 litraa seka-ajossa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25.03.2010 Eipä ole ainakaan kulutukseen ollut muutosta tulppien vaihdolla. Jossain vaiheessa pitää viedä pesuun ja sit vois vaihtaa nuo huonommat talvikumit loppuun ajettaviksi.

Edit: Ostinpa motonetistä 4L kanikan Valvolinea 29.90 oli hintakin noussut 20%. viimeksi saman hintainen 5 litran kannu, mutta nyt tuossa oli teksti, jotta yksi litra kaupanpäälle.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12.04.2010 Kattotaampa kui kauan nuo Tarjoustalon 1.95€ maksavat H1 polttimot jaksaa palaa. Eteen sormivoimistelin kuskin puolelle moisen. Taakse vaihdoin palaneen jarruvalon polttimon ja lukaisin vikakoodit 3-1-4 tuli A2 pistokkeesta kun alko Lambda-valo loimottelemaan.

edit: Vaihteeksi pukkasi siis 3-1-4  Nokka-akselin asennontunnistin ja tuon stefa vaihdettiin 15.04.2009 eli melkein vuoden kesti jos se nyt vuotaa.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
07.09.2010 tuli vaihdettua nokka-akselin asentoanturi eli saa nähdä kui kauan kestää. Tänään ajattelin tilata sen huohottimen korjaussarjan.  Ehkä sit viikonloppuna sais asennettua paikoilleen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25.09.2010 25.9 White Hammer polttimot +  Öljyloukun vaihto
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.10.2010 Valvoline maxlifet ja öljynsuodatin vaihdettu. Servicevalo kuitattu ja samalla luettu abs:n vikakoodit , taas kuittasin poljinanturin ja jarruvalokatkaisin  vikakoodit
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18.10.2010 Mittarin ratas vaihdettu melko kivuttomasti, taas jäi yksi T25 ruuvi ylimääräisenä kun en muista mistä tuo oli. Mittariston taustavalot uusittu (merkkivaloihin en koskenut ) Olisihan nekin voinut uusia, mutta paikallinen varaosaliike olis ryöstänyt vajaan 3€ / kpl niistä 1,2w polttimoista. 3w polttimot maksoi 10 kpl 5€.
jaskajokunen:

25.09 vaihdettu White Hammer antautus kuskin puolelta eli eipä kestäneet nekään pitkään. Ehkä sit seuraavaksi jotain long-lifea keulalle.

Puusilmä:

Tuleeeko kuvia kenties :).

jaskajokunen:


--- Lainaus käyttäjältä: Puusilmä - 01.12.2010, 22:53:10 ---Tuleeeko kuvia kenties :).

--- Lainaus päättyy ---

Ei taida kokonaiskuvaa autosta kehdata laittaa, mä kun en tuosta ulkokuoresta niin perusta (ittekkään mikään sixpack -tyyppi ole)
Pinttynytttä likaa on autossa, myllyttää pitäis, kyljet on naarmuilla kun likka opetteli peruttelemaan pusikkoon.

Tää on parhaimmillaan loskassa ja liejussa  :idiot2:

jaskajokunen:

Tänään vaihteeksi jotain uutta eli: Tuulilasi ja se ylälista vaihdettiin Autolasikeskuksessa 280€

On meinaan huikaisevan epätodellinen kokemus ajaa uudella tuulilasilla 8)

Toivotaan, jottei käy kuin edelliselle uudelle lasille, pajeroon vaihdettin klasi ja vajaan 2 kuukauden kuluttua oli jo kaksi häränsilmää ja yksi halkeama.

Sivuja: (1/3) > >>

Siirry pois tekstitilasta