Sellasen huomion tein siinä matkalla, että jarrunestesäiliön on oltava kokoajan ihan piripintaan täynnä tai se horii jostaki (en todellakaan muoviämpäri tiedä, että mistä), ilmaa.
Johtuu siitä, että säiliön sisällä on kytkimelle pieni kanava, joka nousee säiliön yläreunaan. Se ei siis ota nestettä letkunipan korkeudelta vaan ylempää, jonka jälkeen ei tyhjene säiliö, vaan kanava ja letku. Arvatenkin ajateltu jarrujen toimintaa vuototilanteessa.
Vaan on nämä vekkuleita vehkeitä. Ajattelin, että tehdäänpäs helpoimman ja nopeimman kautta, jätin työsylinterin roikkumaan letkustaan pystyyn, ja tuuttasin totuttuun tapaan ruutalla toista desiä nestettä nipasta, niin että säiliö täyttyi. Kytkinpoljin oli aivan veltto.
Noh, seuraava vaihe, letku etujarruun ja polkemaan. Tässä tosin huomasin, että riittävän virtauksen saamiseksi nippojen pitäisi olla niin levällään, että kusee puolet lattialle kierteiden välistä... Poljin ei muuttunut sen jalommaksi.
Tässä vaiheessa piti jo vähän raapia korvallista, nestettäkään ei mahdottomia ollut, kun ei sitä tullut pätöhommaan erityisemmin hamstrattua. Avasin sitten nippaa ja jätin nesteen valumaan, kävin painamassa pari-kolme kertaa polkimen rauhallisesti pohjaan ja välissä lisäsin nestettä. Jossain vaiheessa sylkäisi ilmat pihalle, ja lopputuloksena täydellisesti toimiva kytkin.

Pääsylinteriinhän tuo sen ilmataskun kehittää, joten sen putkilähdöstä ilmaaminen voisi olla tehokas tapa. Myös auton rajuhko etukeno voisi auttaa ilman nousemista säiliöön, yleensä maajalkaremonteissa kun asento tuppaa olemaan päinvastainen, ja sylinterin etupää mahdollisimman ylhäällä.