Carwist  Race.fi

Ostetaan Amazon / 142 / 144 - OSTETTU

  • 0 Vastauksia
  • 340 Lukukerrat

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa JoHu

  • Luxe
  • *
  • Viestejä: 4
  • www.vrcf.fi
Ostetaan Amazon / 142 / 144 - OSTETTU
« : 17.10.2020, 16:01:36 »
Ensinnäkin hei kaikille!
Olen uusi foorumilainen ja toivon mukaan tuleva klassikko Volvo-harrastaja. Syy miksi nyt rekisteröidyin tänne on tässä:

Ostetaan museokilvissä oleva Volvo Amazon tai 140-sarjalainen.

Ei projekteja. Jotain pientä näprättävää voi olla eikä ihan uutta vastaava tarvitse olla, mutta hyväkuntoinen ja mieluusti ruosteeton. Auton osto tapahtuu periaatteella ”ostetaan kun se oikea osuu kohdalle” ja hyvä ja järkihintainen yksilö voidaan hakea kauempaakin. :)

Auto on tulossa perheen kakkos autoksi, mutta käyttö vähäistä kuten museoautolla kuuluukin. Talvellakin tarkoitus vähän ajella, mutta tietenkin vahvasti loskakelejä ja suolateitä vältellen. Tarkoitus myös käyttää auto pohjan ja koteloiden ruostesuojauksessa, mikäli sopiva auto löytyy ja ruostesuojausta ei ole tehty.

Eli hyväkuntoinen ja mahdollisimman ruosteeton, museokatsastettu Amazon / 140-sarjalainen. Saa tarjota PV:tä tai 160-sarjalaistakin.

Ei pakollisia juttuja, mutta plussaa olisi jos auton historia ois tiedossa, löytyisi vetokoukku, väri muu kuin valkea/harmaa, löytyis lohkolämmitin ja kahdet renkaat ja ylipäätään tietysti mitä paremmassa kunnossa, sitä parempi.  :D Budjetti on liukuva ja riippuu autosta yms., mutta mieluusti suunnilleen välillä 3-8000€.

Löytyiskö sulta tai kaverilta sopiva yksilö? Laita viestiä ja kuvia ni turistaan ja hierotaan kauppoja. ;)

Edit: Tämän foorumin ja viestin avulla oikea ja hakemani yksilö löytyi ja nyt sitä ollaan erittäin iloisia Volvon omistajia. Tallista löytyy nyt tummansininen vuoden 1969 Amazon, ei vielä aivan museointikunnossa, mutta erittäin lähellä sitä. Kiitos ja syvä kumarrus myyjälle kun tohdit autosta luopua! :)
« Viimeksi muokattu: 13.11.2020, 09:55:48 kirjoittanut JoHu »

 

Ateho  Elekma