Tosiaan, etukäteen ei tiedä, että mitä softia sinne menee ja vastaavasti, niistä mitä sinne olisi laitettavissa, ei voi valita vain osaa, vaan ne on kaikki laitettava, ei siis voi esimerkiksi estää vaikka moottorinohjauksen päivitystä.
Tietysti jokaisen yksikön saa päivitettyä myös erikseen, mutta se homma ei kuulu service 2.0 päivitykseen, vaan siitä kyllä rahastetaan.
Aika.... vaihtelee muutamasta minuutista 20 minuuttiin.. ei nää mitään bemareita ole, joiden päivitys kestää koko työpäivän ja joskus vähän ylikin

(onneksi ei ole)
Päivityksillä ei tule uusia ominaisuuksia, vaan vanhoja softia on muokattu.
Esimerkin omaisesti:
Softaa tehdessä on vaikkapa olemassa olevien tietojen valossa asetettu sähköiselle kaasuläppäkotelolle maksimi asentotunnistimien välinen ero, jonka ylittyessä synnytetään vikakoodi ja moottori saatetaan asettaa vikatilaan.
Yleensä aika vahvasti päästöjen lisääntymiseen liittyen melko tiukkoja rajoja noissa, käytäntö kuitenkin osoitti, että asentotunnistimien välinen ero siinä rajassa, joka aluksi oli asetettu, ei aiheuttanut vielä päästöjen nousua, mutta tämä kulumisraja tunnistimilla saavutettiin jo himpun pienessä kilometrimäärässä:
Muutetaan ohjelmistoa ja sallitaan suurempi poikkeama tunnistimien välillä, koska aiemman rajan ylitys ei aiheuttanut vielä ajettavuus tai päästö ongelmia.
Näinollen saadaan käytännössä siis komponentille pidempi kestoikä.
Suuri määrä päivityksistä voi siis olla ihan mekaanisen kulumisen kompensointeja.
Tai sitten tulee korjaus johonkin arvon, joka aiheuttaa jonkin ongelman jossain tilanteessa, jota ei ole osattu softaa suunnitellessa simuloida tai arvatakkaan.
Jos ei osaa softia napata tietokoneelle ihmismielen ymmärtämään muotoon ja vertailla sitä vanhaan softaan (jota mä en siis osaa tehdä) niin siihen saakka ne muutokset softissa on vaan arvailujen varassa, kun mitään versiohistoriaa/niiden muutoksia ei oo saatavilla.