Kannattaako vai ei.. riippuu ihan budjetista tai vaihtoehtoisesti omista taidoista, miten hyvin vinku pysyy käsissä ja millainen ymmärrys löytyy kansien päälle.
Lyhyesti sanottuna, tehojen kannalta totta kai aina kannattaa oli imusarjana mikä tahansa.
Topikkia selailemalla löytyy vinkkejä, ja kuvistakin varmasti saa jonkinlaisen käsityksen mitä kannattaa tehdä.
Aika matalalla kynnyksellä lähtisin vinguttelemaan 530 kantta.
6mm pitkä vinku (paineilma, jos kompura riittää) ja kovametalliterä karkeaan työstöön, sitte hiomakivi tai hiomarulla (toimii aika hyvin epätasaisuuksia, heittoja tasoitellessa) ja viimeistelee hiomakivillä (3mm karalla oleva vinku on tässä hyvä, ja varsinkin sisäkurvin kanssa).
Melkein vois sanoa että suunta on vain ylöspäin, että aika vaikea on huonompaan suuntaan mennä jos yhtään jotain hajua on mitä on tekemässä.
__________________________



Karun näköinen on kyllä, ois saanu enemmän täyttää silloin mut kyllä siitä vielä kansi tulee.

Uudet ohjurit, venttiilit (46/38) laitettava ja tuplajouset jos sitte kestäis venttiilikoneisto nokan perässä kun heittää A -nokkaa rajumpaa paikalle.
Meinasin yrittää vakioventtiileillä mut eihän noissa riittänytkään varat enää vakioventtiileille kun joskus olin jo ehtiny aloittelemaa 46/38 venttiileille tuota tekemään.

Tarkoituksena on alkuun kokeilla tuolla miten toimii A -nokan kanssa (pitää muutenkin katsastaa 240 kun alkaa olemaan valmis leimalle), ja toivottavasti äkkiä lh mäkeen ja tilalle megaruutta että saa lh sekoilut pois sotkemasta testailuja... saa sitte myös yammun läppärungot kiinni.
Tässä nyt on reilummin suunnattu imukanavaa keskelle palotilaa senkin vuoksi kun sylinterin koko (89mm) rajoittaa aika paljonkin virtausta.
Ja imukanava tais olla pienimmillään n. 36,5-37mm halkaisijaltaan.
Sytytystulpan korjausholkit asennettava (m12), niin saa pitkän m12 tulpan paikalleen.

Saa nähdä miten toimii käytännössä.
Nyt sentään toimii johdon tulpanjohdolta/puolalta äänitys, niin saa tarkkoja käppyröitä gsf dynolla.