Race.fi  TamCar

Volvo 740GL B230K -88

  • 0 Vastauksia
  • 834 Lukukerrat

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Offiasd

  • De Luxe
  • *
  • Viestejä: 26
  • www.vrcf.fi
Volvo 740GL B230K -88
« : 21.01.2014, 22:17:34 »

Elikkäs tämmönen 740GL Volvo tuli itelle hommattua ensimmäiseksi autoksi, tosiaan tuolla 2.3l B230K moottorilla, turbohan olis aina kiva mutta mutta eipäs lannistuta. 8)
Semmosta huhua kuulin että tämmöstä B230K mottia ei mukamas vaikuttais turbottaan edes alkaa, mutta liekö pelkkää rumoria.. ???
Projekti/harraste kamppeeksi tämän hommasin joten miksipäs sitä turbonhuumaa ei kokeilis, kun aika koittaa.
Hirveästi nyt ei autosta oo vielä sanottavaa, kun en sitä kauaakaan ole vielä omistanut, mutta onhan tuo nyt hyvä.. :2funny:
530tkm ajettu ja ruostetta tai muita vikoja en oo tuosta vielä mistään löytänyt niin suurta määrää että se olis harmittanu, PAITSI..
Kun tämän Hra.Venäläiseltä ostin, oli siellä tehty semmosia helvetin kajari/johto pommi asennuksia että meinas alkaa jo pelottaan..
Siinä sitten, kun olin nykinyt ne perkeleen pirkka soittimet sun muut tilbehöörit konsolista irti pääsi semmonen johtoläjä valloilleen että meinasin luovuttaa..

 2 RCA lähdöt, 10 kpl kajari johtoja, KOLME (?!?!?!) antenni piuhaa ++ muita johtoja joista en tiiä ees mitä tapahtuu.. Liekö jotaki pomminjäänteitä :nohnoh
Tosiaan niistä 2 RCA lähdöstä ja 10 kajarijohdosta vielä sen verran että niitä kun rupesin sitte enemmän tutkailemaan löysin sieltä sitte semmosen alpinen erillissarjan vahvistimen, joka oli vielä asennettukkin päin...
No eikait siinä mitään, sainpahan kaiken kuitenki loppujen lopuksi toimiin niinkö niiden pitääkin, mutta olihan tuo taas yhdenlainen päänvaiva jolta olis säästytty, kun olis ollu hienommin ja viisaammin kaikki tehtynä..
Tosiaan tästä lähetään liikenteeseen ja ns. suunitelmia ei nyt suurempia ole, tehhään kaikennäköstä mitä mieleen tupsahtellee ja kerrottaan koko kansalle mikäli sellainen kiinostaa.
Tekniikka puolen asennuksia varmaanki enemmän lähempänä kesää, joku vois kyllä tosiaan valaista meikäläistä tästä turbo asiasta  ::)

 

Carwist  Race.fi