Mulla pakussa 5,5kW eberi ei -20°C ilmoilla, puhallus kokonaan lasille sunnattuna välttämättä ehdi 30min aikana sulattamaan lasia kokonaan, jos se on vähän tömäkämmin jäässä, esim lauhan kelin jälkeen tms. Ja järjestelmähän on toteutettu niin että eberin lämmitysvesi menee ensin lämppärin kennolle ja sieltä jäähdyneenä edelleen moottoriin. Ulos kyllä näkee, mutta sanoisin että neljännes teholla nelinkertaisella ajalla tekee melko tiukkaa.
Ei ajatus silti mun mielestä mahdoton ole, niitä letkulämppäreitä vaan laittaa vähän useamman sinne, esim 3kW edestä. Myös kiertovesipumppu pitää laittaa, koska vapaakiertoinen letkulämppäri ei ainakaan lämppärin kennon kautta jaksa sitä kierrättää.
Toisaalta jos osaaminen ja auto ovat sellaisia että tuollaisen systeemin rakentaminen onnistuu, niin miksei asentaisi sitten samantein polttoainetoimista lämmitintä? Ei ne niin älyttömän kalliita ole.
Eli 1-teholla puhallin veisi 30W (5- nopeuksinen puhallin. 1-asento on 0) ja se taas vastaa 30W/12V = 2.5A / h
Ei tuo nyt kyllä suurelta tunnu
Toki jos ajaa paljon lyhyttä matkaa niin sitten tuntuu, mutta tarvii kyllä sitten olla oikeasti lyhyttä matkaa.. 
EDIT: löytyi vielä netin syövereistä, että joku oli laskeskellut, että kun sahaa autoa käyntiin (Audi A4 1.8T) 10s niin virtaa kuluu keskimäärin 0.054Ah. Eli virtaa kuluu akusta kokonaisuudessaan 0.054 Ah*90A= 4.86A
Ja kaiken huippu oli se, että tuo virta oli työnnetty takaisin akkuun 90A laturilla 41s kuluttua, kun auto oli startattu.. Mitään ylläpitolatureita tarvi 
Suunnilleen noinhan se menee teoriassa. +21°C lämpötilassa. Uudella akulla.
Mutta jos se parivuotta vanha akku -20°C lämpötilassa kykenee ottamaan latausvirtaa 2,5A vastaan, niin sillä saa päästellä 2 tuntia ennen kuin akku on latautunut edes siihen lähtötilanteeseen. No käytännössähän akku vähitellen lämpenee kun sitä ladataan ja latausvirranvastaanottokykykin paranee, joten tunnin ajelu riittää.