Sitä ei kerrottu. Kirjo on laaja karseasta saastepesästä aina todella puhtaisiin. Eiköhän valittu laite ollut sieltä paremmasta päästä poimittu? Pienestä polttoaineen kulutuksesta voi päätellä, ettei ihan mahdottomasta ole kyse.
Eihän tuo polttoaineen kulutus generaattorilla ollut kuin karkeasti ~44,6kWh verran ja sillä sai 18kWh verran energiaa tuotettua. Akkuun sitä meni vähemmän, mikä saadaan sieltä ulos (~16kWh).
Ei kovin kaksinen hyötysuhde vielä, sillä paremmallakin hyötysuhteella saa generaattoreita.
Ja jos oikein optimoidaan, niin päästään pirusti pidemmälle ja näin on tehtykkin laivoissa, junissa ja monissa muissakin kohteissa.
Auringolla autoja pitäisi päästä lataamaan, fossiilisien käyttö pitäisi yleisesti minimoida sähköntuotannossa.
Auringolla lataaminen on täydellistä haihattelua, jollei sitä tehdä avaruudessa!

Fossilisten polttoaineiden polttottamisen kieltäminen sähköntuotantoon on perusteltua pienhiukkasten takia.
Jos viittaat CO
2-päästöihin, niin en ala siihen keskusteluun tässä topicissa, sillä sähkömagneettinensäteily sattuu olemaan ydinosaamistani ja sen termisen säteilyn absorbtiospektri sattuu alkamaan vasta 14µm aallonpituuksilta (ja siitä alaspäin), mikä vastaa ~200 kelvinin lämpötilaa. Jossa tuo pahastelun aiheen aine muuttuu kiinteäksi.
Kemian teollisuuden raaka-aineina ne fosiiliset ovat erinomaisen hyviä.
Jos sähköä ja lämpöä pitää jollakin jauhaa, niin siihen on olemassa täydellinen reaktio, joka tapahtuu joka tapauksessa, hyödynnetään sitä tai ei. Se perustetuu kuuluisaan kaavaan E=mc
2.
Tämän voi toteuttaa jopa pallomme pinnalla olemassa olevalla teknologialla ja sitä voi jatkokehittää vielä paljon pidemmälle.
Jos dieselhenkilöauton saisi virittää pelkästään löpöpihiksi niin tulokset olisi erilaiset.
Eivät olisi, sillä se mekaniikka vaatii veronsa kitkan muodossa, mikä syö sitä hyötysuhdetta, koska hlö-kulkineen moottorin käyttökierroslukualueen pitää olla pirusti laajempi kuin generaattorin, joka vaatii vain yhden hyvän hyötysuhteen käyntikierrosluvun. Mitä kapeampi kierroslukualue, sitä parempi hyötysuhde. Tästä pitää moottoritekniikka ja ennenkaikkea fysiikka visusti huolen.
Tämä on todistettu jo 60-luvulla käytännössä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Dr13Puhumattakaan laivoista yms. vastaavista sovelluksista.