Josko täällä olisi joku tietäjä paikalla tai jopa omin käsin kokenut.
tekeekö tällä yhtään mitään missään
http://www.ebay.com/itm/320691603432
ja jos tekee, niin missä ja mitä 
Eka juttu, joka kilahtaa mulla silmään on tämä:
Max input voltage 80Vpp (by ×1 probe)
Autokäytöön hitusen vähän. Tietty jos käyttää hyvälaatuista 1:10 (kiinteää) probea, niin vahinkoja ei välttämättä käy.
Tosin sekin riippuu täysin probesta.
Speksit pitää ilmoittaa oikeasti näin:
Maximum input voltage at 50 Ω 5 V (RMS), max. 30 V (Vp) at 1 MΩ 150 V (RMS), 200 V (Vp), derates at 20 dB/decade to 5 V (RMS) above 250 kHz
http://www.rohde-schwarz.fi/file_13779/RTM_specs_en.pdfSaman härvelin saa myös täältä:
http://www.dealextreme.com/p/ds0201-2-8-lcd-pocket-mini-oscilloscope-v1-5-complete-kits-micro-sd-tf-card-slot-39749Selvä audio-härveli (lelu), eikä mikään oikea skooppi.

Saman tekee USB-äänikortilla ja sopivalla probella.

Melkein samoissa hinnoissa on myös tämä:
http://www.partco.biz/verkkokauppa/product_info.php?cPath=1178_2111&products_id=7846Tosin pidän sitäkin leluna, mutta siihen sentään saa kunnollisen probe-valikoiman (BNC-liitin). Parpempana juttuna tuossa on se, että Suomesta ostettaessa takuu ja kuluttajansuoja on Ebay:ta paremmassa jamassa, jos pettymyksiä tulee.
Noilla skoopeilla mitatessa pitää tietää mitä tekee, ettei tulokset ole täysin pöpöjä täynnä.
Tosin ottaa sitä tämänkin, ennenkuin selkäänsä:
http://www.dealextreme.com/p/dso1060-5-7-lcd-60mhz-2-channel-handheld-scopemeter-oscilloscope-with-usb-host-device-35971Tässä ihan siedettävän kohtuu skooppi:
http://www.tequipment.net/RigolDS1062CA.htmlTuota nano DSO:ta voisi sanoa Fiat Unoksi, jota sitten voi vertailla vaikka V/S90:n kanssa. Kyllähän sillä uunollakin pärjää, mutta tekeekö sillä mitään, onkin se kysymys...

Jos haluat oikean digiskoopin, niin tänne mars!
http://www.lecroy.com/oscilloscope/?capid=102Tai sitten tänne, jos haluat eurooppalaisen ja hingulla tuonne mid-range bisnekseen pyrkivän "laaduttoman valmistajan" tuotteen 1/10 entiseen hintaansa.
http://www.rohde-schwarz.fi/fi/tuotteet/mittaus-testaus/industries/aerospace_and_defense/test_and_measurement_instruments/oscilloscopes_for_aerospace_and_defense/RTM-|--|-106-|-5730.htmlSanotaan näin: Osta ennemminkin vanhenpi laatuskooppi käytettynä kuin uusi ja halpa.
Etsi vaikka käytetty fluken scopemeter, niin saat autokäyttöön sopivan laitteen, jossa on myös hyvä yleismittari, jopa milliohmimittauksiin (ja sen saa liitettyä myös PC-rautaa:n).
Tuon viitatun nano DSO:n "skoopin" hakkaa teknisissä ominaisuuksissa kevyesti
tämä, (jollainen löytyypi tuolta toimivana tuolta varaston periltä).
Useammalla pistoyksiköllä varustettuna, mm. (
spektrilä 1L20 ja
1A7A).
Jopa tuo 1A7A pistoyksikön ominausuudet hakkaavat tuon nanodso:n....

Tuo museoikäinen Tektronix häviää kyllä kirkkaasti painossa, sähkökulutuksessa, koossa ja PC-liitettävyydessä mutta mittausteknisesti pesee nanodso:n 7-0.
Tietty näkemykseni voi olla hitusen biasoitunut audiotaajuusmiesten näkökulmasta, kun tuumaan "Kaikki alle 10MHz on tasasähköä, jota mitataan yleismittarilla".

Oikeasti kannattaa katsella käytettyjä ja tinkiä rajusti.
http://www.electrorent-europe.com/products/search/Oscilloscopes.aspxhttp://www.testequity.com/categories/Oscilloscope/http://www.testequipmentdepot.com/newequipment/oscilloscopes.htmhttp://www.used-line.com/b10075p1pr0-used-mixed-signal-oscilloscopes.htmhttps://www.valuetronics.com/Digital_Oscilloscopes_Standalone.aspxhttp://www.testequipmenthq.com/prd_index1.asp?Typ=SC&Typ2=ALLhttp://www.google.fi/#sclient=psy-ab&hl=fi&source=hp&q=used+test+equipment+for+sale&pbx=1&oq=used+test&aq=3L&aqi=g-L1g-sL1g-L2&aql=1&gs_sm=c&gs_upl=0l0l1l1326l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=267ca67c3eae1e07&biw=1280&bih=920Jos jostain löytää edes Fluken 9X sarjan käsiskooppeja, niin ne kannattaa korjata talteen, sillä ne riittävät kaikkiin automiesten mittaustarpeisiin. Niissä on varmasti kömö akku, mutta se on helppo fiksata vaikka isoisän pannukolvilla.

NanoDSO toimii sellaiselle henkilölle, joka tietää tarkoin mitä tekee ja
ymmärtää,
tuntee,
tajuaa ja
tiedostaa sen ominaisuudet, rajoitukset ja ennenkaikkea kyvyt. Jos edellä kuvattuja ehtoja ei käyttäjä täytä, mittaustulokset ovat kelvottomia ja tulokset ovat kuin nykyajan autohuollossa, jossa osia vaihtamalla kokeillaan, sammuuko vikakoodi. Sen jälkeen kun on hankintansa tehnyt, kannattaa opetella oikeasti käyttämään mittalaitettaan oikein!
Todistetusti, €10 000,- käytetyllä mittalaitteella tekee saman kuin €1 000 000,- uudella laitteella ja ymmärtämättömällä mittaajalla, kun mittaaja tietää mitä vanhalla tekee ja pystyy.
No, ehkä olen tässä hitusen vanhan liiton miehiä, mutta pointtini ovat fysiikanlaeissa ja ne ovat pysyneet viimeiset 13.7Mrd vuotta samoina. Ja mittalaitteeni ovat omia ja maksettuja...

Ps. jos pointtini eivät avautuneet, niin miksi laadukas digiskooppi maksaa reilun 10 kertaa enemmän kuin halpis versio vaikka speksit ovat nimellisesti samat?
Ja miksi hintavamman skoopin speksit ovat huomattavasti täsmällisemmät?

Niimpä niin.....