Tuohon liittyy sellainen jännä "yhteensattuma", että tässä vähän aikaa sitten (muutama vuosi?) muuan Kalevan toimittaja innostui ruoanlaitosta kiukaalla ja julkaisi oikein keittokirjan aiheesta. Onkohan kirjan lukijoilla kärähdelleet fonduet kiville kun tuossa Tukesin varoituksessa erikseen mainittiin ruoanlaitto.
Makkaran paisto kiukaallahan on ikivanha tekniikka ja joskus meilläkin sitä mökillä tehdään. Ei tietenkään sovellu juopuneelle, mutta ei tulenkäsittely muutenkaan.
Mikä se kirja oli, joku naisen niksikirja tms. missä neuvottiin kuinka liian lyhyttä sähköjohtoa voi pidentää, siinä oikeen älyn riemuvoitto

Ja sitten siitä varoiteltiin että hops eipäs saakaan pidennellä itse mitään johtoja..

Meillä kotona on tehty kiuasmakkarat semmosella kiukaan yläpuolella katosta roikkuvalla lautashässäkällä, ei tarvii varsinaisesti kiukaan päälle laittaa mitään ja on helppo noukkia siitä sitten se "lautasosa" pois, tulee kyllä hyvät makkarat
