KL-varaosat  Carwist

Myytyjen asioiden käsittely ilmoituksissa

  • 0 Vastauksia
  • 5665 Lukukerrat

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Greycap

  • VRCF Ry jäsen 2020
  • Grand Luxe Touring
  • ***
  • Viestejä: 1164
Myytyjen asioiden käsittely ilmoituksissa
« : 14.12.2015, 00:00:29 »
Tästä olisi pitänyt avautua jo aiemmin, sikäli pahasti alkaa joskus närästää kun jotain etsii, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Kuinka hiton vaikeaa on käyttää muutama ylimääräinen sekunti siihen että poistaa myytävien osien listasta ne mitä on jo myyty sen sijaan että kasaa vaan nälkävuoden mittaista listaa siitä mitä on kaupattu? Esimerkkejä kehiin.

Aiheen otsikko: "Myydään 940 osia: ruutumaski, snowcap, etuvalot yms." - kyllä varmasti moni käy moista aihetta katsomassa

Seuraavana sitten myytävien osien lista hintoineen:

Ruutumaski 40€
Snowcap 30€
Etuvalot 50€ pari
Sekalaisia tingeltangeleita 2€ kpl

Ja tässä vaiheessa ihmiset on innoissaan että jumanzguigeli, tuostahan minä ostankin hyviä osia. Paitsi että seuraavaksi siellä lukee:

MYYTYJÄ:

Ruutumaski
Snowcap
Etuvalot

Ja ihmistä ottaa kupoliin niin ettei veri kierrä. Ei paljon ne jäljellä olevat tingeltangelit lämmitä kun oltiin hakemassa sitä mitä otsikossa lukee ja joka on vielä myytävien osien listassakin kunnes totuus paljastuu vähän myöhemmin. Oma lukunsa tuohon päälle on vielä nämä tapaukset jotka ei tee edes sitä myytävien listaa, luulisi jo itseäänkin ärsyttävän kun kuukausi sitten myydyistä osista tulee puheluita ja viestejä ihan siksi että se näkyy edelleen olevan kaupan.

 

Puotilan autokorjaamo  KKD Motorsport