Ei niitä top-fueleitakaan joka vedon jälkeen pureta osiksi.

Lähinnä käytetään säätökohteet auki (venttiilikoneisto, tarvittaessa alakertaa avataan ja tarkistetaan välyksiä). Ennemmin konetta availlaa kisojen välissä, kuin joka vedon välissä.
Ei kukaan tainnu tonnia rikkoa. Huhuttiin että jos ei olisi kielletty B-ryhmää olisi seuraavalla kaudella esim. Lancialla ollut +700 heppaa. Internetti tiesi kertoa että tuo Evo 2 olisi antanut 3 barin ahdoilla 550 HP
Audi lie testasi 900hp versioista tekniikkaa S-ryhmän kilpurissaan, huhujen mukaan. Lancialla oli S-ryhmään ECV2, jossa 1800cc Abarth "TriFlux", kahdella perinteisellä ahtimella (toinen pienempi, toinen isompi).
Varmaan tuon kahden ahtimen konstruktion takana oli luotettavuus. Lancialla suurimmat murheet oli mekaanisen ahtimen ohjauksessa ja täten remmien kestävyydessä. Peugeot taisi myös säätää omaa leluaan "hetkisen", ennenkuin saatiin ajettavaksi. Audi oli näistä eniten "vakioauto" etumoottoreineen ja tilavuuksineen ja siellä oli lähinnä se brutaali teho ahtimen herätessä.
Formuloissahan se oli, että "aika-ajomoottori" käytännössä hajosi nopean kierroksen vetoon, jolloin ahtopaineet pyöri 2-3Bar välillä ja tehoa puristettiin se mitä käytännössä pystyy yhden kierroksen ajan (taas huhupuheet, BMW 1600hp)? Ei siinäkään ole mitään järkeä...
Mutta nuo kaikkihan on antiikkisia dinosauruksia. Nykyaikaisella ahdintekniikalla ja moottorinohjauksella ei juuri minkäänlaista eroa ole ns. "perinteisten perheautojen" moottorin luonteessa Turbo vs. Vapari. Etenkin kun päästöjen ja taloudellisuuden nimissä vaparistakin tapetaan se ominainen pirteys pitämällä nokat ja niiden ajoitukset varmasti vihreällä arvolla. Lopputuloksena on laiska ja ponneton moottori.