Ja minkähän järjestelmän mukainen energian yksikkö on millikelvin? 
Pahoitteluni hebrean käytöstä.

Kuten Miksu jo vastasi, kyseessä on SI-järjestelmän yksikkö lämpötilalle,
Kelvin. Millikelvin on Kelvin-asteen tuhannesosa, muutoin sama asteikko kuin Celsiuksella mutta nollakohta on absoluuttisessa nollamisteessä ( -273,15C).
Johtuu varmaan siitä, että arkipäiväisiä juttuja minulle ovat, mikrovoltti (µV), desibelimilliwatti (dBm), desibeli (dB), pikofaradi (pF), nanohenry (nH), megaohmi (Mohm), kilojoule (kJ, eli tuhat wattisekuntia), kelvin (K) siinä sivussa ja monet muut vastaavat.

Joudun jatkamaan hebrean käyttämistä...

Eikös kuumalankamittarin idea ole juuri se, että lankaa kuumentava virta on verrannollinen ilman massavirtaukseen. Se lämpötila tulee hoideltua nimenomaan sillä, että kylmempi ilma jäähdyttää lankaa enemmän ja aiheuttaa suuremman lämmitysvirran lankaan.
Eli siinä LH:n immussa ei nimenomaan ole muuta mittaria kuin se kuumalanka.
Vaan kun on muutakin kuin kuumalanka. Tänään viimeksi katsoin...

Kuumalankamittarin idea on lyhyesti siinä, että langan resistanssi pienenee kun lanka jäähtyy ja päinvastoin. Joten jos lankaa lämmitetään vakiojännitteellä, kasvaa langan virta sen jäähtyessä, eli massavirtauksen kasvaessa. Sama temppu voidaan hoitaa vakiovirralla, jolloin langan ylitse vaikuttava jännite on massavirtauksen tulo. Eli langan lämmitysteho on vakio, mutta lämpötila riippuvainen massavirtauksesta sen ohitse.
Tuosta mitatusta langan jäähtymisestä voidaan muodostaa tarkka tieto virtaavasta massasta.
LH:n IMMussa on se lanka ja sen lisäksi sellainen lituska palikka siinä langan jälkeen sen keskituubin sisällä, joka on se lämpötila-anturi. Koska vähäisen ymmärrykseni mukaan LH:n IMMu on ns. vakiolämpötila (CTA) kuumalankamittari, mikä on autokäytössä pitkäikäisin mekaanisesti (ei liian kuuma lanka ja siten heikko).
LH:n eemelin mittauspiiri on muistaakseni
Wheatstonen silta.
Jotain lisää linkeissä:
http://www.autoshop101.com/forms/h34.pdfwww.dept.aoe.vt.edu/~simpson/aoe4154/hotwirelab.pdfLisätään vielä linkki jo joskus aikaisemmin linkkaamastani HiTec-kuumalanka mittarista by NASA.
http://www.grc.nasa.gov/WWW/RT/RT2002/5000/5510fralick.html