Paikallisen kiehumisen riski on kyllä minimaallinen nesteen ja suutintukin lämmönjohdon ansiosta. ja etenkin jos lämmön saisi vastuksen ansiosta jaettua tasaisesti pitkin suutin tukkia. Kiehumista voi myösvälttää ottamalla termon joka kytkeytyy poispäältä esim 40 asteessa sillä tuskin 30asteen heittoja pääseesyntymään.
Ja kun ei ole, edes millään kohtuullisella teholla!
Koska suutintukki on lämmönjohtavuudeltaan huono, etanolista puhumattakoonkkaan.
Mikään termari (poislukien putkimaiset) ei käy hommmaan edes tyydyttävästi.
Kotvasen olen tätä miettinyt....

Olisin voinut toteuttaa tämän heti 0,25W metallikalvovastuksilla, vaikka eilen. Mutta en paloturvallisesti ja kaikkien tehtävissä!
Jos toteuttaisin tätä vain itselleni, ei ongelmaa olisi lainkaan!
Vaan kun teen tätä kaikille "viinamäen-miehillle" haistattaakseni itu-hipeille aldehydit!
