Tästä kysymyksestäni on vähän kahta juttua netissä, että jos muutoin oletetusti vakioon kokoonpanoon vaihtaa isomman/paremmin viilentävän välijäähyn, niin osaako LH sopeutua siihen ilman että lastuun tarvitsee kajota? Sillä jos ahtoilman lämpötila alenee vakioon verrattuna radikaalimmin IMMun jälkeen, niin eikö se vaadi ainakin lambadan viimeistään korjaavan muuttunutta seosta karttaan nähden erilaisen ilmantiheyden ja sitäkautta määrän myötä? Ts. riittääkö systeemin oma "opiskelu" korjaamaan IMMun antamaa tietoa vastaisuudessa tällaisessa muutoksessa? Toisaalta ajetaanhan sitä eri ajoviimoilla muutenkin... Miten muilla on vaikuttanut coolerin vaihto? Joillakin kuulemma vähä sekoillu... Tv. insinöörifysiikalla päänsä pyörälle saanut... 
Tälläinen nyrkkisääntö:
Kun lämpötila laskee, laskee painekkin ja päinvastoin.
Ahdoilla:
Eli kun coolerissa ahdetun (kuumentunut) lämpötila laskee, laskee painekkin, jolloin ahtimen paineensäätö (hukkaportti) lisää painetta, eli tuottaa enemmän ilmaa -> jolloin IMMu näkee kasvaneen ilmamäärän -> Lisää kakkua koneeseen.
Toisaalta vajaa paineilla koneeseen menee se sama kilomäärä ilmaa aikayksikössä, oli se kylmentynyt tai kuumentunut IMMun läpimenon jälkeen,
Cooleri vaihdettu KL-racing malliin 60mm paksu ja mitään muutoksia ei tarvinnut tehdä, eikä tapahtunut mittausten mukaan, paitsi imuilman lämpötila laski rajusti (100 astetta parhaimmillaan).
Lambda-sopeutuma korjaa sitten polttoaineesta johtuvia juttuja (etanolipitoisuus), mittausvirheitä ja anturien vanhenemista jne. juttuja.